Publicat el per admin

Menjador de l’Escola Fort Pienc – Les activitats del temps de migdia

Després de les classes del matí arriba el temps de migdia. Durant aquest temps, a banda de dinar, els alumnes i les alumnes de l’Escola Fort Pienc realitzen activitats complementaries on segueixen desenvolupant les seves capacitats des d’una perspectiva més lúdica. En aquest escrit us expliquem algunes de les activitats que l’equip de professionals de DIVERJOC, d’acord amb Direcció del Centre, planteja durant els migdies del curs escolar.

Lliga no competitiva de Bàsquet

A principis del mes de març de 2018 hem començat la lliga de bàsquet no competitiva. Es tracta d’una activitat que es juga al pati de bàsquet de l’Escola i on els equips es formen tot barrejant jugadors dels tres cursos participants (els cursos de 1r, 2n i 3r durant el primer torn; i els cursos de 4t, 5è i 6è de primària durant el segon torn).

Els monitors que dinamitzen la lliga de bàsquet són en Gerard (segon torn) i l’Adrià (primer torn). Tots dos tenen estudis especialitzats en Activitat Física i Esport així com una àmplia experiència en els jocs d’equips. Gràcies a la seva feina es promouen conductes esportives i de col•laboració de manera que… no s’acaba cap partit, sigui quin sigui el resultat, sense les oportunes felicitacions entre equips i jugadors per l’esforç realitzat!

Taller de Got Talent

Coneixeu Got Talent? És un concurs en format show televisiu on els participants mostren sobre un escenari i davant d’un jurat les seves qualitats, del tot diverses, cercant una plaça per disputar la final del concurs. Nosaltres hem preparat una adaptació on els alumnes, agrupats per equips, prepararan actuacions que mostraran les seves habilitats més destacades.

Durant diverses setmanes l’alumnat prepararà la seva obra. Els monitors ajudaran i guiaran als grups per crear els seus espectacles de manera que inicialment passaran per una fase de pluja d’idees sobre la temàtica, discussió dels elements que formaran l’espectacle, distribució dels rols i les tasques, i finalment la pràctica i assaig de l’espectacle en qüestió.

Taller de jardineria i decoració

Els infants de 1r de primària, 2n de primària i 3r de primària han preparat petits jardins que, decorats de forma molt original, ens han servit per decorar els terraris de l’hort de l’Escola. Aquesta activitat ha englobat el treball de diferents continguts com la jardineria, les manualitats, o la decoració que ajuden a la creativitat i al desenvolupament de la motricitat fina del participants.

Durant els propers mesos seguirem aportant noves activitats per garantir la diversió i el desenvolupament de noves competències entre l’alumnat de l’Escola Fort Pienc. Som-hi!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.