Publicat el per admin

Les activitats del temps de migdia a l’Escola Beethoven (Sta. Coloma Gramenet)

Les activitats del temps de migdia

Després de les classes del matí arriba el temps de migdia. Durant aquest temps, a banda de dinar, els alumnes i les alumnes de l’Escola Beethoven (Santa Coloma de Gramenet) realitzen activitats complementaries on segueixen desenvolupant les seves capacitats des d’una perspectiva molt lúdica. En aquest escrit us expliquem algunes de les activitats que l’equip de professionals de DIVERJOC, d’acord amb Direcció del Centre, planteja durant els migdies del curs.

Taller de decoració del menjador

Quan sortim a menjar fora de casa a tots ens agrada el menjar de qualitat però… oi que si l’ambient és agradable acabem molt més satisfets amb la nostra decisió? Doncs aquesta mateixa idea és la que perseguim a DIVERJOC: cuinem menjar de qualitat i ambientem el menjador per tal que els petits comensals quedin ben satisfets després del dinar.

El nostre equip de monitors i monitores treballen a diari cercant el desenvolupament de certes actituds entre els infants. Entre d’altres cerquem el desenvolupament de l’esperit cooperador com a base del treball en grup. Una de les activitats que millor ens funciona pel desenvolupament d’aquest esperit cooperador són els tallers de manualitats per decorar el menjador de l’Escola.

Durant el primer trimestre tota la canalla de l’Escola Beethoven ha col•laborat i treballat, durant el temps lliure de migdia, en la confecció d’elements decoratius pel nostre menjador. Aquí us mostrem alguns d’aquests elements:

Aquest és el mural del menjador, decorat amb les mans pintades per alumnes i monitors, on es poden veure alguns dels plats més típics de les diferents cultures i regions d’arreu del món.

Dues alumnes de l’Escola Beethoven confeccionant les manualitats que formen part del decorat del sostre del nostre menjador.

Taller de Carnestoltes

Durant la primera quinzena del mes de febrer, com és habitual a la majoria de les escoles catalanes, el Carnestoltes esdevé la temàtica principal entorn a la qual giren moltes de les activitats lectives i extralectives. Des de DIVERJOC som conscients que aquesta festivitat te una vinculació directa amb la vessant creativa donat que cal decidir i confeccionar disfresses, decorar i crear complements, i maquillar-se per estar ben radiant durant les rues. És per això que per nosaltres és un moment molt oportú per treballar la expressió artística de la canalla.
Durant aquest curs hem proposat un taller de carnestoltes a l’Escola Beethoven que ens ha tingut ocupats durant diverses setmanes. Concretament els i les alumnes han creat màscares amb temàtiques que, com veureu tot seguit, varen ser molt diverses:

També, com no podria ser d’una altre manera, els nostres monitors de temps de migdia i l’alumnat van lluir les seves disfresses durant els dies senyalats. És per nosaltres especialment important que les festivitats quedin ben ambientades i tot seguit us mostrem algunes de les disfresses més destacades:

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.