Publicat el per admin

L’Escola del Mar a la Jornada de pas de nivell de Patinatge organitzada pel CEEB

El Consell Esportiu Escola de Barcelona (CEEB) va organitzar, durant el matí del passat diumenge 11 de març de 2018, una Jornada de Pas de Nivell de Patinatge. Aquesta jornada va tenir lloc al Pavelló Esportiu de Sant Andreu (Barcelona) i va comptar amb la participació d’un grup de 5 patinadores d’edats compreses entre 8 i 12 anys, totes elles alumnes de l’Escola del Mar. Aquestes patinadores, acompanyades per les monitores de DIVERJOC, van presentar-se a la Jornada amb la finalitat de lluitar per assolir un nou nivell de Patinatge.

Preparació de la jornada 

Les monitores del grup, Berta Lajara i Susana Giménez, han treballant de forma intensa durant moltes setmanes per preparar els entrenaments, motivar a les participants i crear un ambient òptim per assolir l’objectiu de passar de nivell. Per nosaltres és imprescindible l’esforç i constància de les patinadores així com el suport dels familiars. Aquesta constància, esforç i suport ha existit durant tot el curs i suposen l’èxit d’aquest grup de patinatge.

Crònica de la jornada 

Va ser un dia molt important per les patinadores. Totes les persones involucrades (patinadores, monitores i familiars) estaven molt nervioses però, alhora, tenien moltes ganes de demostrar tot el que s’ha après. Fruit d’aquesta motivació totes les participants varen mostrar un alt nivell i una progressió molt bona. De les 5 participants un total de 3 van assolir l’ascens de nivell mentre que la resta van mantenir el nivell que defensaven.

El patinatge a l’Escola del Mar

L’activitat extraescolar de Patinatge a l’Escola del Mar forma part d’un projecte esportiu que, des de fa anys, s’ha treballat de forma coordinada entre DIVERJOC i l’AMPA de l’Escola. L’activitat ha anat creixent curs rere curs, comptant sempre amb una participació molt alta, i la participació a la Jornada de Pas de Nivell del CEEB no és més que una nova forma de potenciar aquesta activitat. Ara que ja hem participat del primer pas de nivell anem a pel segon, aquest cop amb 8 patinadores que es posaran a prova. Us mantindrem informats!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.