Publicat el per admin

Festival d’activitats extraescolars a l’Escola Brasil – 10 i 14 de març 2018

L’AMPA de l’Escola Brasil i DIVERJOC han treballat conjuntament durant els primers mesos d’aquest 2018 per fer possible el Festival d’Activitats Extraescolars 17/18. Des de l’AMPA assumeixen la organització de l’acte, mentre que DIVERJOC coordina i prepara les activitats.

La finalitat d’aquestes jornades ha sigut doble: en primer lloc s’ha treballat per apropar a les famílies la feina que DIVERJOC i l’AMPA fan a diari durant les extraescolar i, alhora, s’ha pretès donar major visibilitat a aquestes activitats extraescolars per tal que siguin conegudes/practicades per més famílies/infants.

Format del festival

El Festival es va celebrar en dues dates: durant la matinal del dissabte 10 de març i durant la tarda del dimecres 14 de març. En ambdues jornades l’esquema de les activitats va ser el mateix, és a dir, els participants van treballar durant les seves extraescolars de les setmanes prèvies al festival per presentar a les famílies assistents les seves creacions i/o avenços.

Quines activitats es van poder veure?

La distribució i contingut de les activitats plantejades va ser la següent:

Dissabte 10 de març de 2018: 

  • Patinatge: la canalla va representar, sobre rodes, unes boniques i compassades coreografies preparades per les monitores de l’activitat.
  • Futbol: entrenament en format d’exhibició que, com no podia ser d’altre manera, va finalitzar amb un partit amistós entre els participants.
  • Funky: presentació d’una fantàstica coreografia preparada conjuntament entre les monitores i participants de l’activitat.

Dimecres 14 de març de 2018: 

  • Teatre: posada en escena d’una obra de teatre on tots els personatges varen poder demostrar els seus avenços en l’art escènic.
  • Gimàstica Rítmica: les participants van posar de manifest el seu sentit del ritme coordinant coreografies i mostrant la seva destresa en exercicis de mans lliures.
  • Anglès: seguint el format dàncing els i les participants varen presentar cançons en llengua anglesa cantades i ballades amb molt de talent.

El treball coordinat entre els membres de l’AMPA i el nostre equip de monitors va facilitar la consecució d’unes jornades voluminoses pel que fa a la presència d’infants i familiars. Des de DIVERJOC donem l’enhorabona a tots ells i especialment als 10 monitors i monitores que, coordinats per la coordinadora Camila Ariosa, treballen diàriament per dinamitzar activitats fantàstiques.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.