Publicat el per admin

Diverjoc a les Lligues Escolars de Futbol organitzades pel CEEB

D’entre tots els Centres Escolars que confien en Diverjoc per realitzar les seves activitats extraescolars de futbol un total de dos Centres participen en la Lliga Escolar. Les competicions de Lliga Escolar són de múltiples modalitats esportives, tant d’esports individuals  com col·lectius, però en aquest article parlarem sobre les nostres escoles que participen en competicions de Futbol 5.

Diverjoc i les competicions CEEB

Cal saber que aquestes competicions les organitza el Consell Esportiu Escolar de cada comarca. Des de Diverjoc gestionem la participació en elles dels alumnes de l’Escola Poeta Foix (Barcelona) i des alumnes de l’Escola Brasil (Barcelona). Al tractar-se de dues escoles situades a Barcelona totes les gestions, que inclouen des de la tramitació i pagament de les llicències esportives fins la confecció dels calendaris de competició, les realitzem amb el CEEB (Consell Esportiu Escolar de Barcelona).

Futbol a l’Escola Poeta Foix

L’Escola té tres equips de futbol en dinàmica de competició escolar. Aquests equips, estructurats en funció de l’edat dels seus participants, són els següents: l’equip Prebenjamí amb nens i nenes de 3r de primària, l’equip Benjamí amb nens i nenes de 4rt de primària, i l’equip Aleví amb els nens més grans de l’escola (els de 5è i 6è de primària).

Segons en Borja Agustí, responsable de la participació dels equips Diverjoc a les competicions del CEEB, tots tres equips estan realitzant una molt bona temporada amb notoris progressos tant a nivell de joc com a nivell de resultats. Cal fer una especial menció al destacat paper de l’equip d’Alevins que a la primera fase de la competició es va classificar per competir en el Campionat de Barcelona, un privilegi reservat pels equips que finalitzen la primera fase de competició en primera posició de les seves respectives lligues.

Futbol a l’Escola Brasil

A l’Escola Brasil existeixen dos equips en dinàmica de competició. D’una banda trobem l’equip de Benjamins format per nens de 3r i 4rt de primària; mentre que d’altre banda trobem l’equip d’Alevins format per nens de 5è i 6è de primària.

L’equip de Benjamins millora dia rere dia el seu joc i el seu nivell. Fruit d’aquesta millora l’equip està guanyant molts partits i, el que és més important, està construint una gran pinya. Al seu torn l’equip d’Alevins és un equip fantàstic format per jugadors molt implicats. Malauradament aquest segon grup ha patit un contratemps durant tota la temporada: no tenen porter i només són 6 jugadors! Tot i així a cada partit els infants fan torns per ocupar el lloc de porter mostrant així una gran companyonia i empatia.

Els resultats no ho són tot

Des de Diverjoc sempre entenem la competició com una eina educativa que permet l’intercanvi d’experiències, la relació entre iguals, i l’educació envers l’èxit (victòries) i envers les frustracions (derrotes). Amb tot volem felicitar els integrants de tots els nostres equips donat que, més enllà dels resultats de les competicions, mostren dia rere dia un progrés educatiu molt important que garantirà que gaudeixin de la pràctica esportiva durant anys.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.