Publicat el per admin

Ja és estiu a DIVERJOC!

Tornem a presentar-vos una nova i renovada edició dels Casals d’Estiu. Enguany venim amb molt de ritme per moure l’esquelet amb DJ CINTA I ELS 7 ESTILS. Amb aquesta nova versió DIVERJOC ofereix un dels seus serveis estrella a tots aquells Centres i AMPES que volen garantir un estiu ple de diversió.

Vols saber una mica més sobre la temàtica?

La gran DJ CINTA és una de les millors discjockey del moment però tot canviarà quan el malèvol SIR LENCI trenca el seu millor vinil i deixa la DJ Cinta sense música per punxar! A través d’aventures i misteris ajudarem a la Cinta a recuperar la seva música i a fer sonar el món!

19 anys d’experiencia ens avalen

Han passat 19 anys des que DIVERJOC va organitzar el seu primer Casal d’Estiu (1999). Aquest temps ens ha carregat d’una incalculable experiència però… la nostra metodología segueix intacta! Seguim basant les activitats en el joc com a mitjà per gaudir i aprendre. Treballem per fer cada edició única, més educativa i més segura.

Les multiples varietats de Casal d’Estiu que oferim

A banda de l’eix central de DJ CINTA I ELS 7 ESTILS, els Centres i/o AMPA poden escollir diferents opcions com ara les següents:

  • Casal d’anglès: un Casal de lleure vehiculat en llengua anglesa 100% on viure aventures a través del joc i activitats de tota mena. Join us the next summer!
  • Casal esportiu:diverteix-te amb aquesta proposta poliesportiva on podreu gaudir dels esports de sempre i d’altres modalitats més peculiars i innovadores.
  • Casal infantil: especialment dissenyat per nens i nenes d’educació infantil. El joc simbòlic, la psicomotricitat, l’estimulació de la creativitat i la expressivitat.
  • Casal musical: temàtiques amb activitats musicals, danses, cançons, tallers, jocs, sortides i activitats aquàtiques.

Més informació i contractació

L’equip de DIVERJOC estarà encantat d’atendre els vostres dubtes i concertar visites/reunions als vostres Centres en cas d’estar interessats. No ho penseu més i truqueu al 93.435.89.36 o escriviu-nos un correu electrònic a info@diverjoc.net

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.