Publicat el per admin

Arriba la diversió, arriben els Casals d’Estiu 2018 de DIVERJOC

INICI INSCRIPCIONS: ja hem iniciat les inscripcions als Casals d’Estiu 2018! Fes la teva inscripció aquí.

Per l’edició d’enguany presentem LES AVENTURES DE CAP I CUA, dos germans molt aventurers que quasi mai es posen d’acord i, és clar, acaben vivint aventures extraordinàries.

foto blog

Ara s’han quedat atrapats a l’illa Sensendolls i necessiten la nostra ajuda! Aprendre a viure sense tecnologies, explorar l’illa, resoldre els misteris del gran tòtem i aconseguir l’ajuda dels nadius serà la única manera de tornar a casa…
Amb en Cap i la Cua els participants del Casal d’Estiu 2018 aprendran a divertir-se sense endolls tot fent jocs de lleure, gimcanes, tallers i manualitats, activitats refrescants, esports, jocs de pistes, sortides temàtiques i molt més!

Any rere any hem volgut oferir casals únics, educatius i segurs i, és clar, enguany no podia ser d’una altra manera. Des de 1999, any del nostre primer Casal d’Estiu, han passat molts anys que ens han carregat d’experiència però la nostra metodologia basada en el joc com a mitjà per gaudir i aprendre roman intacta.

A banda de l’eix central de LES AVENTURES DE CAP I CUA, els centres poden escollir diferents opcions com ara les següents:

• Casal d’anglès: un Casal de lleure vehiculat en llengua anglesa 100% on viure aventures a través del joc i activitats de tota mena. Join us the next summer!

• Casal esportiu: diverteix-te amb aquesta proposta poliesportiva on podreu gaudir dels esports de sempre i d’altres modalitats més peculiars i innovadores.

• Casal infantil:  especialment dissenyat per nens i nenes d’educació infantil. El joc simbòlic, la psicomotricitat, l’estimulació de la creativitat i la expressivitat.

• Casal musical: temàtiques amb activitats musicals, danses, cançons, tallers, jocs, sortides i activitats aquàtiques.

L’equip de DIVERJOC estarà encantat d’atendre els vostres dubtes i concertar visites/reunions als vostres centres en cas d’estar interessats. No ho penseu més i truqueu al 93.435.89.36 o escriviu-nos un correu electrònic a info@diverjoc.net

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.